Bad en Douche

Maak uw badkamer veilig en comfortabel

Het nemen van een bad of douche is een heel plezierige bezigheid. Orthocor.nl biedt u veilige oplossingen en tegelijkertijd een hoge mate van comfort. Douche en bad hulpmiddelen worden gebruikt in een vochtige omgeving, hetgeen speciale eisen stelt aan kwaliteit en materiaalkeuze. Al onze producten zijn zodanig vervaardigd dat ze probleemloos en langdurig aan deze hoge eisen kunnen voldoen.
Wilt u veilig en comfortabel baden en douchen? In deze rubriek vindt u ons assortiment bad en douche hulpmiddelen voor uw badkamer. O.a. douchestoelen, badzitjes, douchezitjes, beugels zonder boren en badmatten.
Heeft u een kleine doucheruimte? Overweeg dan een simpele douchekruk die licht en mobiel is. Ook voor mensen met een ligbad in de badkamer zijn er diverse oplossingen om veilig in bad te blijven gaan zoals een badzitje, badgrepen, antislip badmatten of een badlift.
Alle artikelen zijn snel, veilig en eenvoudig online te kopen. Mocht u nog vragen hebben neem dan gerust contact op met een van onze adviseurs.

Producten 21-30 van 42

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Verstelbare Badplank
    Speciale prijs € 62,95 Normale prijs € 70,00
    Zonder gereedschap in de breedte verstelbare badplank...
  2. Badplank met handgreep
    Speciale prijs € 69,95 Normale prijs € 85,00
    Badplank met handgreep en diep zitvlak, wordt op zijn plaats gehouden door 2 verstelbare knoppen. Zonder gereedschap te bevestigen.
  3. Antislip badmat wit
    Waardering:
    80% of 100
    Speciale prijs € 21,95 Normale prijs € 25,00
    Comfortabele Witte badmat met anti-slip werking zorgt ervoor dat u veilig in en uit bad kunt stappen ...

    In voorraad Op werkdagen voor 14.00u besteld, volgende dag in huis

  4. Badrandgreep met verstelbare klem
    Waardering:
    93% of 100
    Speciale prijs € 64,95 Normale prijs € 75,00
    De klem is verstelbaar van 8 tot 15 cm en is overtrokken met rubber zodat het bad niet wordt beschadigd en de klem goed vast blijft zitten. De greep heeft een grote opening en is ergonomisch gevormd, zodat deze goed kan worden vastgepakt.

    In voorraad Op werkdagen voor 14.00u besteld, volgende dag in huis

  5. Douchekruk
    Waardering:
    87% of 100
    Speciale prijs € 36,95 Normale prijs € 45,00
    Deze lichtgewicht douchekruk is voorzien van geïntegreerde handgrepen en antislip doppen, biedt ondersteuning en veiligheid bij het nemen van een bad of douche.

    In voorraad Op werkdagen voor 14.00u besteld, volgende dag in huis

  6. Douchehoes Been
    Speciale prijs € 16,95 Normale prijs € 25,00
    Heeft u uw been in het gips of verband? Gebruik dan deze douchehoes Been. Zowel voor een half of heel been verkrijgbaar. De elastische sluitring voorkomt dat er water in de hoes komt, zodat het gips of het verband goed droog blijft en u onbezorgd onder de douche of in bad kan.

    In voorraad Op werkdagen voor 14.00u besteld, volgende dag in huis

  7. Douchehoes Arm
    Speciale prijs € 14,95 Normale prijs € 20,00
    Heeft u uw arm in het gips of verband? Gebruik dan deze douchehoes Arm. Zowel voor een halve of hele arm verkrijgbaar. De elastische sluitring voorkomt dat er water in de hoes komt, zodat het gips of het verband goed droog blijft en u onbezorgd onder de douche of in bad kan.

    In voorraad Op werkdagen voor 14.00u besteld, volgende dag in huis

  8. Badopstapje Antislip
    Waardering:
    80% of 100
    Speciale prijs € 37,95 Normale prijs € 45,00
    Het badopstapje zorgt ervoor dat in- en uit bad stappen makkelijker en veiliger wordt. Het antislip oppervlak zorgt ervoor dat uw voeten niet wegglijden en de antislip-dopjes onder het opstapje zorgen ervoor dat het opstapje stabiel op de grond blijft staan.

    In voorraad Op werkdagen voor 14.00u besteld, volgende dag in huis

  9. Houten Douchezitje Opklapbaar
    Speciale prijs € 79,95 Normale prijs € 100,00
    Bent u slecht ter been of wilt u gewoon comfortabel lekker zittend douchen? Dan biedt dit design Houten Douchezitje Opklapbaar een oplossing.
  10. Wandgemonteerde Douchezitting
    Speciale prijs € 229,00 Normale prijs € 254,00
    Etac Relax opklapbare wandgemonteerde douchezitting: - Groot zitting-oppervlak - Stijlvol minimalistisch Scandinavisch design - Warmte-reflecterende rugleuning - Reliëf zitting-oppervlak gepatenteerd.

    In voorraad Op werkdagen voor 14.00u besteld, volgende dag in huis

Producten 21-30 van 42

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wanneer biedt een douchestoel uitkomst?

Een douchestoel biedt uitkomst wanneer u zelf moeite heeft om lang te blijven staan. De kans op vallen in de douche neemt dan toe. Jaarlijks belanden meer dan 4.000 mensen (Bron: Letsel Informatie Systeem 2004-2008, Consument en Veiligheid), met name ouderen en senioren, in het ziekenhuis door een val in de badkamer of douche. Douchen met een douchestoel of douchezitje verkleint de kans op valpartijen aanzienlijk. Ook wanneer u gewassen wordt door iemand anders is een douchestoel handig. U kunt rustig zitten, terwijl u zich laat wassen.

Welke douchestoel is voor u geschikt?

Wanneer u overweegt een douchestoel te kopen is het prettig om te weten welke type douchestoelen verkrijgbaar zijn. Dan kunt u weloverwogen een kiezen voor de juiste douchestoel. Onze douchestoelen zijn allemaal veilig, stabiel en zijn duurzaam. De keuze voor het juiste model is onder andere afhankelijk van uw eigen wensen en behoeften en de ruimte in uw eigen douche omgeving. De swift douchestoel met afneembare rugleuning en armleuningen is een stabiele douchestoel met brede ziting en daarmee een zeer geliefd model uit onze collectie. De verrijdbare douchestoel Clean met wielen is een veelzijdige stoel. De douchestoel staat op wielen en kan zowel als douchestoel als toiletstoel worden gebruikt.

Een douchezitje aan de muur monteren

Een opklapbaar douchezitje kunt u eenvoudig monteren tegen de muur van de douche met de juiste bevestigingsset.
Een douchezitje voor aan de muur is geschikt voor kleine doucheruimtes omdat u deze na gebruik kunt opklappen. De Etac Relax opklapbare wandgemonteerde douchezitting combineert design, een goede zithouding en optimaal comfort en is geschikt voor elke muur in de douche.

Bad en douchemat

Door gebruik te maken van een antislip bad of douchemat vermindert u de kans op uitglijden.
De bovenkant is voorzien van anti-slip ribbels voor een betere grip. De onderkant heeft stevige zuignappen. Geschikt voor dagelijks gebruik.