1

Een traplift aanvragen onder het nieuwe WMO beleid

traplift wmo gebruik

De wet maatschappelijke ondersteuning (WMO) geeft gemeenten de verantwoordelijkheid om hun inwoners te helpen om langer thuis te blijven wonen. WMO Hulpmiddelen als een traplift of een aangepaste badkamer moeten het voor senioren weer mogelijk maken om veilig thuis te blijven wonen.

De gemeente kan hier een persoonsgebonden budget (PGB) voor toewijzen om de kosten voor […]

0

TOPRO TROJA Nieuws – Limited Edition kleuren 2014

topro troja kleuren
TOPRO Troja 2G Limited Edition Kleuren 2014

Nieuwe TOPRO TROJA Limited Edition kleuren 2014
Nieuwe tasjes bij de Limited Edition kleuren
Uitbreiding garantie naar 7 jaar

Sinds 2013 is de Troja 2G leverbaar is in de kleuren Wine Red en White. Omdat dit een groot succes is, is er in  2014 een nieuwe kleur toegevoegd. Daarnaast worden de gekleurde uitvoeringen standaard geleverd met een bijpassende boodschappentas!
De vrolijke kleur Turquoise is toegevoegd aan de […]

0

Topro Rollator 7 Jaar Garantie

topro 7 jaar garantieDe hoge kwaliteit en betrouwbaarheid van de Topro Rollators zijn de kernwaarden. Daarom kan Topro u informeren dat zij de garantietermijn voor alle rollators Topro Olympos en Topro Troja hebben uitgebreid van 5 naar 7 jaar.
De rollators zijn nu gegarandeerd vrij van fouten en defecten voor een periode van 7 jaar. Uiteraard met uitzondering wanneer de schade is veroorzaakt […]

3

Ouderen en Mobiliteit

ouderen mobiliteitNaarmate mensen ouder worden, neemt hun mobiliteit af. Van de mensen van 65 jaar of ouder heeft 26% mobiliteitsbeperkingen, zoals moeite met lopen, met het dragen van een tas, of met opstaan of bukken. Dit betekent dat zij voor veel dagelijkse bezigheden afhankelijk zijn van vervoersvoorzieningen, mobiliteitshulpmiddelen en/of zorg. Mobiliteitsbeperkingen kunnen ook het onderhouden van sociale contacten belemmeren en daarmee eenzaamheid […]

0

Smart Rollator – De nieuwe sensatie

smart rollatorOm goed het nieuwe jaar in te gaan, hebben wij ons assortiment rollators uitgebreid met een nieuwe sensatie; de Smart Rollator. Deze modern vormgegeven rollator is super lichtgewicht en van degelijk Duits fabricaat.
De Smart rollator heeft daarnaast een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding, zodat u ook met de stijgende zorgkosten toch gebruik kan maken van een comfortabele en moderne rollator.
Voordelen Smart Rollator:

Rollator […]