0

TOPRO TROJA Nieuws – Limited Edition kleuren 2014

topro troja kleuren

TOPRO Troja 2G Limited Edition Kleuren 2014

  • Nieuwe TOPRO TROJA Limited Edition kleuren 2014
  • Nieuwe tasjes bij de Limited Edition kleuren
  • Uitbreiding garantie naar 7 jaar

Sinds 2013 is de Troja 2G leverbaar is in de kleuren Wine Red en White. Omdat dit een groot succes is, is er in  2014 een nieuwe kleur toegevoegd. Daarnaast worden de gekleurde uitvoeringen standaard geleverd met een bijpassende boodschappentas!

De vrolijke kleur Turquoise is toegevoegd aan de kleurtjes van 2014. Om het geheel af te maken wordt deze geleverd met een “Emeralds Teal” boodschappentas.

De populaire Wine Red kleur en de White heeft nu een bijpassende vrolijke boodschappentassen. De Wine Red heeft nu een “Tartan” boodschappentas voorzien van een hip geruit motief. Voor de White is gekozen voor een chique motief “Black & White” met gezellige krullen.

De Limited Edition kleur is dus voortaan standaard voorzien met deze design tassen. Deze boodschappentassen zijn als accessoire ook los verkrijgbaar en passen op alle Troja modellen (dus ook op de Classic).

Uitbreiding TOPRO garantie naar 7 jaar!

Graag willen wij u nogmaals op de hoogte brengen van het feit dat Topro de garantie termijn heeft uitgebreid van 5 jaar naar 7 jaar. Dat dit alleen mogelijk is vanwege de hoge kwaliteit van deze prachtige en zeer populaire Topro Troja 2G rollator spreekt uiteraard voor zich.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.