0

NIEUW – Magnide XL Aantrekhulp voor Steunkousen

De nieuwe Magnide XL Aantrekhulp voor Steunkousen is de tussenstap tussen de Large en de Custom Made uitvoering.
De Magnide XL is niet alleen 9 cm langer maar ook 3 cm breder dan de gebruikelijke Magnide Large waardoor deze niet alleen geschikt is voor mensen met een grotere schoenmaat dan 45 maar ook voor mensen met een extra brede voet. (tot een voetomtrek of een cA maat van 28 cm). Dit betekent dat u tot voorheen een dure op maat gemaakte […]

0

Voorkom reizigerstrombose: draag reiskousen

reizigerstrombose reiskousenWie voor werk of privé met het vliegtuig reist, weet hoe krap de beenruimte kan zijn. Wanneer een passagier urenlang zonder te bewegen in het vliegtuig zit, vertraagt de bloedsomloop, hierdoor kan Reizigerstrombose ontstaan. In dit artikel leest u hoe reiskousen dit kunnen voorkomen.
De droge lucht en lage luchtdruk in het vliegtuig hebben een negatieve invloed op de bloedsomloop. Ook de […]

0

Reiskousen voor uitgeruste benen

De vakantie is aangebroken en velen van ons gaan op reis. Op weg naar een ontspannen vakantie. Hierbij krijgen de benen het helaas zwaar te verduren. Door langdurig stilzitten tijdens de reis, worden de benen vermoeid en zwellen op. Daarnaast is de kans op trombose vergroot. Om iedereen te laten genieten van een ontspannen reis, zijn er Sigvaris Traveno reiskousen; compressiekousen voor uitgeruste benen. Het beste reisadvies voor een uitgeruste vakantie!
SIGVARIS TRAVENO – Dè reiskousen voor reislustige benen!
SIGVARIS is wereldwijd […]