0

Doro Telefoons – de kracht van eenvoud

doro mobiele telefoons senioren

Eenvoudige en begrijpelijke technologie kan een enorm verschil maken in het dagelijkse leven. De Doro mobiele telefoons zijn eenvoudig, maar bieden handige oplossingen voor uiteenlopende behoeften en voorkeuren. De mobiele “klaptelefoons” hebben een uitklapbaar ontwerp, waardoor oproepen direct beantwoordt en beëindigt kunnen worden door de telefoon open en dicht te klappen. Dit voorkomt het per ongeluk indrukken van toetsen

Eenvoudige en slimme telefoons […]

0

Nieuw: GRIPO grijppaal

Nieuw GRIPO grijppaal

De GRIPO grijppaal is een systeem met talloze mogelijkheden. Het bijzondere aan de GRIPO grijppaal is dat hij erg gemakkelijk te installeren is. Heel eenvoudig te plaatsen, te demonteren en te verplaatsen zodat de grijppaal gebruikt kan worden in diverse ruimtes in huis om ondersteuning te bieden daar waar deze nodig is. Zonder gereedschap en zonder te boren.

Geplaatst in enkele seconden…zonder gebruik […]

0

Etac Swift al 20 jaar een vaste plek in de badkamer

etac swift 20 jaar

Etac’s bekroonde douchekruk, de Swift, is al 20 jaar een onmisbaar hulpmiddel in de badkamer. De Etac Swift douchestoel is lichtgewicht en eenvoudig in gebruik. Je kunt de stoel gemakkelijk aanpassen aan de wensen van de cliënt. Zo is de stoel bijvoorbeeld gemakkelijk in hoogte te verstellen en aan te passen van douchekruk naar douchestoel.

Veiligheid boven alles […]

0

STOP DECUBITUS DAG

stop decubitus dag

Vandaag is het STOP DECUBITUS DAG. Preventie van decubitus begint met diepgaande kennis over het ontstaan ervan. Als anti-decubitus hulpmiddelen specialist delen wij graag onze kennis.

Volgens de laatste inzichten in de wetenschap van professor Amit Gefen, kan decubitus al in slechts enkele minuten ontstaan door de zogenaamde ‘Schade Cascade’.

De ‘Schade Cascade’

Schade Cascade vicieuze cirkel

1

Goede bedhoogte voor zorgverleners

goede bedhoogte voor zorgverleners

In deze tijden staat de gezondheid van zorgmedewerkers onder druk. Er wordt veel van ze gevraagd en werkomstandigheden zijn vaak verre van ideaal. Daarnaast staat de zorg nu, maar ook zeker in de toekomst, voor aanzienlijke uitdagingen. De komende 40 jaar verdrievoudigen de kosten voor de gezondheidszorg en loopt het personeelstekort op van nu 49.000 naar 135.000 […]