0

TOPRO lanceert 2 nieuwe rollators

topro rollator nieuw

TOPRO lanceert in de maand november twee nieuwe rollators. De TOPRO Troja 5G, die de TOPRO Troja 2G vervangt en de TOPRO Olympos ATR, die de TOPRO Olympos vervangt. De nieuwe rollators tonen aan dat TOPRO zijn positie als marktleider in het premium rollatorsegment verstevigt.

TOPRO zet een nieuwe standaard in het premium rollatorsegment

TOPRO zet zijn vernieuwingsprogramma voort met nieuwe, moderne producten die zij met de introductie van de TOPRO Pegasus hebben ingezet. Met enthousiasme intoduceren zij veel bijgewerkte praktische functies waar de klanten om hebben gevraagd.

TOPRO werkt al meer dan 30 jaar aan de ontwikkeling, productie en verkoop van hoogwaardige mobiliteitshulpmiddelen. Zij zijn trots op de producten en blij met de voordelen die deze producten de gebruikers bieden.

Naast een continue focus op verbeteringen ten behoeve van haar klanten,
heeft TOPRO ook in het productieproces veel nadruk gelegd op duurzaamheid. De fabriek in Noorwegen gebruikt waterkracht en milieuvriendelijk aluminium om de ecologische voetafdruk te minimaliseren. In het productieproces gebruikt TOPRO schone en recyclebare materialen om daarmee een bijdrage te leveren aan de circulaire economie. TOPRO heeft een “zero-waste” principe geïmplementeerd.

TOPRO is ervan overtuigd dat haar producten een goede bijdragen kunnen
leveren aan het stabiel en veilig gebruik en dat ze iedereen motiveren om “in beweging te blijven”

Voordelen van de TOPRO rollatorfamilie

TOPRO’s mobiliteits- en ontwerpspecialisten werken voortdurend aan het verbeteren van de producten met geoptimaliseerde functionaliteit en moderne ontwerpen voor de toekomst.

TOPRO STAAT VOOROP IN ONTWIKKELING EN ONTWERP

TOPRO is van mening dat een goed ontwerp, nieuwe kleuropties, praktische hoogwaardige functies een meerwaarde bieden aan onze producten.
Veiligheid en functionaliteit zijn hierbij de topprioriteiten en zij willen dat u zich jarenlang veilig en comfortabel voelt bij het zorgeloos gebruik van een TOPRO rollator.

voordelen nieuwe topro rollators
  • Unieke geheugenfunctie: Mogelijk gemaakt in de handgreepbuizen elke keer een eenvoudige en goede hoogteverstelling van de handgrepen. (Standaard bij Troja 5G, Olympos ATR, Troja Classic)
  • Ergonomische handgrepen: De TOPRO Ergo Grip zorgt voor een juiste loophouding, biedt verschillende grijpstanden en dient als comfortabele armsteun tijdens het zitten (Standaard bij TOPRO Pegasus, Troja 5G, Olympos ATR, Odyssé)
  • Makkelijk op te vouwen: Trek gewoon het trekkoord op de zitting omhoog. Gemakkelijk te vervoeren, ruimtebesparend op te bergen en zeer geschikt voor smalle doorgangen. Tevens blijft de rollator opgevouwen rechtop staan.
  • Eenvoudige wielwissel: TOPRO’s unieke interne remsysteem IBS in combinatie met de TOPRO Quick Release maakt het gebruik van wielen met verschillende profielen mogelijk. (Standaard bij TOPRO Pegasus, Troja 5G, Olympos ATR, Odyssé)
  • Trapsteun en stootrand: Maken het gemakkelijker om over drempels, stoepranden en andere obstakels te rijden.

De Nieuwe TOPRO lijn 2020

De markt verandert, en TOPRO verandert mee …

Mensen vinden kwaliteit, veiligheid en modern en aantrekkelijk design belangrijk

Focus op het milieu -duurzaamheid

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.