0

PUSH FOR FREEDOM

push braces for freedom

GEWRICHTSAANDOENINGEN HOEVEN LEKKER BEWEGEN LANG NIET ALTIJD IN DE WEG TE STAAN. En dat is goed nieuws voor mensen die weer willen doen waar ze van dromen. Want vanaf nu krijgen zij meer vrijheid. En krijgen zij hun actieve leven weer terug. Push heeft een frisse wind laten waaien door haar assortiment en filosofie, daarom voor u een samenvatting waar Push Braces voor staat en voor u kan betekenen.

BREED TOEPASBAAR BIJ EEN GROTE VERSCHEIDENHEID AAN INDICATIES

PUSH FOR FREEDOM

Staat synoniem voor lekker bewegen zoals mensen graag willen. En dat gaat makkelijker dan u denkt. Kwestie van de juiste hulpmiddelen. Een goede brace helpt daarbij. Doordat de dragers hun gewrichten weer kunnen belasten, vergroten zij hun mobiliteit. En daarmee hun bewegingsvrijheid. Mensen ontdekken opnieuw hun mogelijkheden en vergeten hun beperkingen. Prettig voor iedereen die midden in het leven staat en zijn wereld wil vergroten.

Bewegingsvrijheid

Is een uitdaging die Push dagelijks aangaat. Wat hen beweegt? Noem het de Push for freedom! En daarin gaat Push ver. Door het voortdurend verleggen van grenzen om de belastbaarheid van het menselijk bewegingsapparaat te verhogen. Samen met medici en wetenschappers ontwikkelt Push oplossingen die bijdragen aan de quality of life. Vanzelfsprekend wordt iedere brace dóór en dóór getest.

Bewegingsvrijheid

Begint voor ons met comfort en gemak. Dat betekent dat gebruikers kunnen rekenen op een brace die zich makkelijk laat aanleggen, als
gegoten zit en een optimale steun biedt. Nieuwe materialen bevorderen de effectiviteit en de duurzaamheid. Met een brace als verlengstuk van het lichaam wordt bewegen weer een plezier. Omdat het oog ook wat wil, heeft Push bijzondere aandacht besteed aan het design van de brace. De vormgeving is aantrekkelijk.

Bewegingsvrijheid mag gezien worden. Als een extra impuls voor meer mobiliteit en een actief leven.

PUSH BRACES ASSORTIMENT ONDERVERDEELD IN 3 PROFIELEN

 1. CARE – FUNCTIEBEHOUD
  Push care is er voor hen die door een lichte blessure of aandoening worden beperkt in hun dagelijkse bewegingsvrijheid. Ieder product bezit een hoge mate van effectiviteit, comfort en kwaliteit. Push care biedt pijnverlichting en een verbeterd stabiliteitsgevoel door instelbare druk. Het gebruik is zorgeloos. Voorbeelden zijn de push care polsbrace, push care kniebrace en push care rugbrace.
 2. MED – FUNCTIEHERSTEL
  Push med biedt oplossingen bij de behandeling en voorkoming van letsel aan het bewegingsapparaat. Push med verlicht eventuele pijn, waardoor de fysieke belastbaarheid van het gewricht toeneemt. Een goede pasvorm en een juist evenwicht in mechanische steun en instelbare druk staan hiervoor garant. Voorbeelden zijn de push med elleboogbrace, push med poslbrace en push med enkelbrace.
 3. ORTHO – FUNCTIEVERBETERING
  Push ortho wordt ingezet bij aandoeningen of functievermindering van het bewegingsapparaat. Daarom is een juiste mechanische steun is leidend. Push ortho kan een grote rol spelen bij repositie en stabilisatie, waardoor functieverlies wordt gecompenseerd. Voorbeelden zijn de push ortho duimbrace cmc en push ortho enkel aequi

SYMPRESS™

Sympress™ staat voor Sympathetic Compression. De voering die typisch is voor Push braces bestaat uit een microvezel met tal van gunstige eigenschappen:

 • Het product voelt zacht aan en biedt de gebruiker een comfortabel en beschermd gevoel.
 • De microvezel zorgt voor een uitstekende vochtafvoer waardoor de huid droog blijft.
 • Door haar elasticiteit en de minimale dikte kan Sympress ideaal worden gecombineerd met andere materialen;

– Sympress™ met Lycra biedt een goed verdeelde compressie en prima pasvorm. Daarnaast creëert het in combinatie met schuim comfortzones op gevoelige plaatsen. De siliconenapplicatie garandeert een goede verkleving aan de huid en stimuleert de propriocepsis

Bekijk het Push braces assortiment of neem contact met ons op indien u benieuwd bent wat Push voor u kan betekenen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.