0

Nieuw: GRIPO grijppaal

Nieuw GRIPO grijppaal

De GRIPO grijppaal is een systeem met talloze mogelijkheden. Het bijzondere aan de GRIPO grijppaal is dat hij erg gemakkelijk te installeren is. Heel eenvoudig te plaatsen, te demonteren en te verplaatsen zodat de grijppaal gebruikt kan worden in diverse ruimtes in huis om ondersteuning te bieden daar waar deze nodig is. Zonder gereedschap en zonder te boren.

Geplaatst in enkele seconden…
zonder gebruik van gereedschap
De ideale grijppaal voor elke ruimte in huis

De GRIPO grijppaal is ontworpen en geproduceerd in Scandinavië. Het eerste wat opvalt is de kwaliteit. De grijppaal is extreem solide, goed doordacht en gedegen uitgevoerd. De grijppaal is gemaakt van lichtgewicht aluminium en door middel van een gasveer eenvoudig tussen de grond en het plafond te klemmen. Verkrijgbaar in 2 versies; een standaard versie en één voor hogere plafonds.
 
De grijppaal is uit te breiden met diverse praktische accessoires, zoals een horizontale of traingel handgreep, een papegaai en zelfs een douchezitje. Hierdoor kan de grijppaal in verschillende situaties ingezet worden en is multifunctioneel te gebruiken in de woonkamer, badkamer, slaapkamer of toilet.

Voordelen GRIPO grijppaal

• Ondersteuning waar u het nodig heeft
• Plaatsing zonder gereedschap
• Klemt tussen plafond en vloer door middel van gasveer
• Montage, verplaatsen en verwijderen in enkele seconden
• Talloze toepassingen mogelijk
• Voorzien van veiligheids-markering

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.