0

Relaunch – Gilofa Basic wordt Gilofa Fine

gilofa fineHet Gilofa Basic steunkousenprogramma werd grondig vernieuwd, met aandacht voor verbetering van het draagcomfort, – de pasvorm en het uiterlijk. Dit heeft ook geresulteerd in een nieuwe naam Gilofa Fine!

In de 140 denier uitvoering wordt de nieuwe samenstelling van het garen meteen zichtbaar én voelbaar. De zachte en prettig aanvoelende textuur zal u net zo opvallen als het gelijkmatige maasbeeld en de prachtige zijdeglans. Zeker de vaste Gilofa Basic klanten zullen het verschil meteen ervaren en waarderen!

In zowel de 70 den. als de 140 denier. uitvoering werden de pasvorm en het aanzicht van de voet inclusief teenstuk en hiel wezenlijk verbeterd. In het bijzonder het elastische materiaal in het teenstuk en hiel zullen voor een nog betere aanpassing aan de anatomie van de voet gaan zorgen. Hiel en teenstuk zijn merkbaar kleiner en verschillen in kleur nauwelijks van de rest van de voet. Zo zijn ze, met andere woorden, minder zichtbaar als ze in modieuze pumps
gedragen worden.gilofa fine kleuren

Verder werden de bestaande kleuren verfrist en werd het kleurenpalet met een elegante donkerbruine (chestnut) kleur verder uitgebreid.

Speciaal bij de Gilofa Fine steunpanty biedt de bredere en zachtere tailleband een significant verbeterd draagcomfort.

De boord van de Gilofa Fine kniekous werd eveneens verbeterd. Ook deze werd breder en zachter voor nog meer draagcomfort.

Ondanks alle veranderingen blijft het gewenste en merkbaar ondersteunende effect natuurlijk onveranderd!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.