0

Vernieuwde Push Care Kniebrace

vernieuwde push care kniebracepush care knie brace instapDe Push Care Kniebrace uit het huidige kniebrace assortiment zal vervangen worden door de vernieuwde en verbeterde Push Care Kniebrace. De vernieuwde Push Care Kniebrace is verkrijgbaar vanaf heden.

De belangrijkste verbeterpunten op een rij:

1. Effectieve steun voor de patella

Het hoefijzervormige steunelement steunt de patella aan weerszijden. Deze patellasteun stabiliseert de patella en ontlast het patellofemorale gewricht. De specifieke vorm laat tijdens het aanspannen van de dijbeenspieren de opwaartse beweging van de patella vrij. Hierdoor wordt de natuurlijke beweging van de patella tijdens buigen en strekken niet beïnvloed. Aan de onderzijde van de patella kent de patellasteun een uitsparing waardoor geen ongewenste druk op de kniepees wordt uitgeoefend.

2. Makkelijk open instap

Bij artroseklachten kan het buigen van de knie moeilijk zijn. Het aantrekken van een brace wordt daardoor bemoeilijkt. Door de open constructie van het bovenste gedeelte kan de gebruiker van de Push Care Kniebrace makkelijk instappen. De brace kan vervolgens eenvoudig worden aangetrokken en gesloten.

3. Groot maatbereik rond bovenbeen

De open constructie rond het bovenbeen creëert een in omvang verstelbare sluiting. Hierdoor wordt het maatbereik rondom het bovenbeen sterk verruimd. Door deze vernieuwing is een goed passende brace gegarandeerd.

Indicaties Push Care Kniebrace

  • Gonartrose
  • Patellafemorale artrose
  • Retropatellaire pijnklachten
  • Patellofemoraal pijnsyndroom
  • Patella-instabiliteit
  • Reumatische klachten
  • Functionele restinstabiliteit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.