1

Unieke lichtgewicht design rollator voor binnenshuis

lets go indoor lichtgewicht design rollator voor binnenshuis

Let’s go rollator

Functionaliteit en design gaat ook bij rollators prima samen. De Let’s Go binnenrollator schudt als eerste rollator het oubollige karakter van zich af met zijn trendy vormgeving. De Let’s Go-rollator is de eerste exponent van een nieuwe trend in de medische hulpmiddelenindustrie om design en functionaliteit samen te voegen. Zo is de Let’s Go een lichtgewicht rollator voor gebruik in huis. Het is een loophulp en trendy serveerwagen ineen. Met een elegant, fraai vormgegeven ontwerp misstaat het in geen enkel interieur.

Handige lichtgewicht design rollator voor binnenshuis

Noviteit: rollator met één hand te bedienen

Een noviteit van de Let’s Go is dat deze binnenrollator met één hand te bedienen is dankzij de doorlopende, en op lengte van de gebruiker aan te passen, duwbeugel. Het lichte en compacte ontwerp maakt de Let’s Go bovendien gemakkelijk manoeuvreerbaar in krappe ruimtes binnenshuis zoals de badkamer en het toilet. De speciale, stille wielen rollen gemakkelijk over elke ondergrond, zelfs over tapijt. Met de grote remhendel zijn de wielen bovendien eenvoudig op de (parkeer)rem te zetten.

Functionaliteit én design verenigd

De Let’s Go-rollator springt in op de wens van mensen die van een hulpmiddel niet alleen goede functionaliteit eisen, maar ook een aantrekkelijk design.

1 Reactie

  1. Dit vind ik wel een hele mooie rollator.
    Ik zie mijn opa hier al mee lopen, helemaal de blits.

    Je ziet het steeds meer de design rollators, mooi!

    Wendy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.