0

Oost, west, thuis best (of nog beter?)

thuis best hulpmiddelenBijna iedereen heeft het wel eens. Het gevoel er echt even tussenuit te moeten. De één kiest ervoor om er op uit te gaan met de kleinkinderen, de ander boekt een cruise. Om vervolgens uitgerust weer terug te keren naar de eigen woning. Dat gevoel van thuiskomen gaat natuurlijk boven alles.Hoe prettig zou het zijn als u iedere dag dat gevoel kunt behouden?

Simpele woningaanpassingen met dagelijkse hulpmiddelen kunnen uw wooncomfort aanzienlijk verhogen! Door middel van het toepassen van domotica in uw woning bijvoorbeeld. Zo kunt u op afstand ramen en deuren openen/sluiten, met een ingebouwde camera in de gaten houden wie er voor de deur staat of zelfs het toilet automatisch laten doorspoelen. Maar ook seniorentelefoons bieden een oplossing met de nieuwste technologieën gebruikt u de ouderen mobiel voor rond het huis of het draadloos persoonsalarm in huis. Er zijn oneindig veel mogelijkheden!

Bij Orthocor.nl ontdekt u niet alleen alles over hulpmiddelen, maar ook over ondersteuning of vitaliteit. Wilt u weten hoe u uw woning nog beter bij uw wensen kunt laten aansluiten? Doe inspiratie op via onze website of neem contact op met één van onze adviseurs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.