0

Beste winter hulpmiddelen

De winter is weer aangebroken, lange koude en donkere dagen, met sneeuw en ijs. Voor veel mensen een ongemakkelijke periode. Om de winter goed en veilig door te komen heeft orthocor.nl enkele handige winter hulpmiddelen op een rij gezet.

Winter winter hulpmiddelenhulpmiddelen Overzicht

1 Krukken opzetstuk voor sneeuw : De krukken Opzetstukken voor in de sneeuw, zorgen met 5 spikes voor een grotere stabiliteit in de sneeuw of op ijs.

2 Schoenspikes : De schoenspikes passen op alle schoenen en geven een goede grip in de winter. De spikes geven uw schoenen extra grip op een gladde ondergrond, bijvoorbeeld sneeuw of ijs.

3 Winter rolstoelhandschoenen : Lederen rolstoelhandschoenen voor de Winter, met dichte duim en dichte vingers speciaal voor rolstoel gebruik. Voorzien van extra grip op de handpalm en lange winddichte polsaansluiting.

4 Sunbed Fire Inlegzool Winter : Deze inlegzool heeft een een toplaag die bestaat uit holle vezels en heeft daarom zeer hoge isolatie-eigenschappen. Waardoor de warmte in de schoen blijft.

5 Daylight energy lichttherapielamp : De Daylight Energy wordt vaak gebruikt ter bestrijding van de volgende symptomen, zoals winterblues, winterdepressie, vermoeidheid. Die zich meestal voordoen in de herfst en winter als gevolg van een relatief tekort aan daglicht.

6 Warmtekussens : Met een warmtekussen komt u de koude maanden een comfortabel en aangenaam door. Door de warmte van een warmtekussen wordt de doorbloeding gestimuleerd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.