0

Orthocor nu ook op Twitter!

Orthocor.nl is nu ook te volgen op Twitter, een sociale mediawebsite waar gebruikers berichten van 140 tekens kunnen plaatsen over hun bezigheden. Via twitter kunt u de laatste berichten ontvangen op uw account. Na de nieuwe vormgeving van de orthocor.nl website nu ook deze nieuwe service.

U bent via Orthocor-Twitter altijd direct op de hoogte van het laatste nieuws, producten, tips en acties. Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen, activiteiten en acties? Volg ons dan op Twitter!

Wat is Twitter?

Hét medium waarbij u met korte tekstberichten kan communiceren met de hele wereld. Wat Twitter uniek maakt is dat u niet perse achter de computer hoeft te zitten om berichten te posten of te ontvangen. U kan ook gemakkelijk via uw mobiele telefoon berichten ontvangen en versturen.

Hoe werkt Twitter?

Het werkt heel simpel. Als u al een account hebt, ga dan naar de Orthocor-Twitter en klik aan de linker kant op de button ‘follow’. Nu zal je automatisch het laatste Orthocor-nieuws ontvangen op je eigen Twitterprofiel.

Heb je nog geen Twitter account?

Registreren voor Twitter kan hier het is gratis en is zo gebeurd. U kunt dan ook zelf berichten plaatsen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.