0

NIEUW: Topro Troja Original en Troja Walker2

nieuw topro troja original en walker 2

Met trots presenteren wij u de gloednieuwe Topro Troja modellen:

  • Topro Troja Original
  • Topro Troja Walker2

Met deze nieuwe modellen heeft de hele TOPRO-familie in slechts zes maanden tijd een aanzienlijke update gekregen. Voor u betekent dit, dat u van de TOPRO rollators een nog hogere kwaliteit, betere veiligheid, meer gebruiksgemak en een modern design mag verwachten.

TOPRO Troja Original

19 jaar na de introductie van TOPRO’s beroemde instapmodel – de Troja Classic – lanceren wij nu zijn opvolger, de Troja Original. Met een modern design, nieuwe kleur en verbeterde vergrendelingsklem.

De Troja Original is al beschikbaar vanaf een zeer aantrekkelijke prijs. Maar herbergt toch veel van de kenmerken van de duurdere TOPRO modellen.

De Original TOPRO Rollator

Is hoge kwaliteit, veiligheid, gebruiksgemak, lichtgewicht en modern design belangrijk voor u? Wanneer het antwoord ja is, dan is de Troja Original de juiste keuze voor u.

Het revolutionair ontworpen vouwmechanisme van de TOPRO Troja Classic in 2002, was geïnspireerd op een regisseursstoel.

Al bijna 20 jaar is de TOPRO Troja het symbool van hoe een moderne hoogwaardige rollator eruit zou moeten zien.

De Orginal is het instapmodel uit TOPRO’s uitgebreide rollatorlijn. De diverse modellen uit Topro’s hoogwaarige en moderne rollatorfamilie zijn allen in elk detail zorgvuldig doordacht en ontwikkelt. Hierdoor ervaart de gebruiker maximale stabiliteit, veiligheid en comfort.

De Troja Original is er in 3 maten. M, S en XS. Lees hier meer over welke maat bij u past. Kleur: Zilver

Kwaliteit

Met TOPRO’s 7 jaar garantie op de rollator geeft het product u het extra vertrouwen waar u jarenlang plezier van zult hebben.

TOPRO Troja Walker²

Voortbouwend op de Troja Original en de Walker 1, is de nieuwe TOPRO Troja Walker 2 nog hoogwaardiger. De onderarmrollator is niet alleen modern en eenvoudig op te vouwen, maar vooral ook praktisch en ruimtebesparend. Deze Topro rollator is bedoeld voor dagelijks gebruik/ looptraining. Hij biedt hiervoor een bijzonder goede ondersteuning voor het bovenlichaam.

De elegante en praktische, maar toch stabiele lichtgewicht rollator met onderarmschalen biedt een goede ondersteuning van het bovenlichaam. Hij is ontworpen en goedgekeurd op vlakke ondergronden binnenshuis.

De Troja Walker zijn vouwmechanisme is gemakkelijk in te klappen/op te vouwen en veilig te verstellen zonder gereedschap. Hierdoor neemt de Troja Walker 2, bij opslag en vervoer, weinig ruimte in.

De Walker 2 heeft een ge-update nieuw design, fixatieklem, krasbestendige verf, een frisse kleur en vernieuwde handvatten en remhendels. Dit garandeert het comfort en veiligheid van de gebruikers tijdens het gebruik van de walker.

De Troja Walker is beschikbaar in 3 maten: XS – S – M. Waardoor er voor elke lichaamslengte een passende rollator is. Kleuren; Zilver.

Kwaliteit

TÜV goedgekeurd volgens EN ISO 11199-3 (norm voor loophulpmiddelen, rollators en walkers).

De Troja Walker² heeft een TOPRO-garantie van 7 jaar op het frame. Wat u voor de komende jaren extra vertrouwen en comfort in het product geeft.

Voor hulp bij het maken van de juiste keuze uit de diverse rollator modellen kunt u altijd contact met ons opnemen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.