0

Anti Allergie Kussen – Hypoallergeen

Een kussen kan een bron zijn van allergenen wanneer er sprake is van een overgevoeligheid, in de vorm van een allergie. Allergenen veroorzaken de allergische reactie, zoals astma, chronische bronchitis en longemfyseem. Voor een goede nachtrust lijkt het voldoende wanneer u heeft gezorgd voor een schoon bed en in een goed geventileerde kamer. Maar dit is niet altijd het geval. Let daarom bij de aankoop van een hoofdkussen of het Anti Allergie Kussen is. Dit kan uitgevoerd zijn met een huisstofmijtwerende vulling en een tijk met extra dicht geweven naden. De huisstofmijt krijgt geen kans om zich te nestelen in het kussen. Om uw bed verder hypoallergeen te maken kunt u ook kiezen voor matrasbeschermer. hypoallergeen anti allergie kussen

Hypoallergeen

De term hypoallergeen op het etiket van een kussen suggereert dat er weinig tot geen kans is op allergische reacties. De fabrikant selecteert de ingrediënten zodanig, dat de kans op deze reacties minimaal wordt. De huisstofmijt is een grote boosdoener, maar ook andere veroorzakers van allergieën als schimmelsporen, pollen en andere stofdeeltjes zorgen ervoor dat u niet allergievrij kunt slapen. Als u een kussen heeft dat niet wasbaar is op 60 graden, dan is het verstandig om hier ook een huisstofmijtdichte hoes omheen te doen.

U kunt de huisstofmijt bestrijden door de volgende maatregelen:

  1. beschutting wegnemen: huisstofmijtdichte hoezen voor matras, dekbed en kussen
  2. saneren van uw huis: inrichten, schoonmaken en vocht bestrijden.

Slapen op een anti allergie kussen is dus niet alleen logisch, maar voor veel mensen ook een noodzaak. Orthocor.nl heeft onder andere het ergonomisch hoofdkussen Symbio in het assortiment dat hypoallergeen is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.