0

Push CMC Duimbrace – Mobiliteit in handen

Op maandag 26 september heeft de Telegraaf de bijlage ‘Botten en Gewrichten’ uitgegeven, met een totale oplage van 400.000 stuks. Deze bijlage staat in het teken van diverse aandoeningen omtrent botten en gewrichten, waaronder artrose. Het artikel over artrose vertelt de ervaring met de Push Ortho CMC Duimbrace in de praktijk van Nettie Koekebakker, handtherapeut bij 4Hands, en één van haar patiënten.

Aan dit artikel heeft Push de volgende advertentie toegevoegd Push CMC Duimbrace:

push duimbrace cmc advertentie

Bij de advertentie zit een kortingscoupon voor u t.w.v. €10,=. Deze speciale korting kunt u bij ons verrekenen, neem hiervoor contact op na uw bestelling. Deze actie is geldig van 26 september t/m 31 oktober.

“Een brace waar vele handen op hebben gewacht”

Judy C. Colditz
OT/L, CHT, FAOTA International hand
therapy expert, President IFSHT

De Push CMC is een ingenieus ontwerp dat een oplossing biedt voor patiënten met pijnklachten ten gevolge van CMC artrose, inclusief mezelf! Ik zie ernaar uit de brace te dragen vanwege zijn draagcomfort, het feit dat de brace de aangrenzende gewrichten niet in hun functie belemmert, en zijn duurzaamheid. Zo ver ik weet, is het de enige geconfectioneerde duimbrace die superieur is aan de braces die ik voor mijn patiënten op maat zou kunnen maken.

Nettie Koekebakker
PT/Certified Hand Therapist (NL),
4hands, private practice in hand therapy

De CMC push brace is een doorbraak bij de behandeling van CMC I artrose. De brace geeft optimale ondersteuning aan het CMC I gewricht, terwijl het de handpalm, de pols en het MCP I gewricht volledig vrij laat. De brace is te gebruiken bij natte werkzaamheden.
Kortom: een unieke brace die zeer functioneel en comfortabel is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.