2

Pasklare Hulpmiddelen voor het dagelijks leven

Ouder worden; het is onvermijdelijk. Wanneer de leefomstandigheden met de juiste hulpmiddelen voor ouderen en ondersteuning aangenaam blijven, hoeft oud worden géén levensvreugde te kosten.

De grootste obstakels kunnen soms worden verholpen door de simpelste pasklare hulpmiddelen. Zo kunt u zonder gereedschap een handgreep met zuignap aanbrengen in uw badkamer zodat u minder snel uitglijdt. Of wat dacht u van een bedsteun om gemakkelijk uit bed te stappen. Uiteraard zijn er ook tal van organisaties die u kunnen ondersteunen in uw dagelijkse activiteiten zoals het huishouden of de boodschappen. Ook vitaliteit is belangrijk bij het ouder worden, denk bijvoorbeeld aan oefenmaterialen waardoor u langer fit blijft.

Deze, en tal van andere oplossingen kunt u vinden bij Orthocor.nl
Onze adviseurs tonen u graag wat de mogelijkheden voor u persoonlijk zijn. Pasklare oplossingen voor het vergroten van uw dagelijkse mobiliteit en comfort. In huis, in uw omgeving en onderweg!

2 Reacties

  1. Hulpmiddelen zouden voor iedereen betaalbaar en toegankelijk moeten zijn, deze dragen bij aan een aangenaam leven.

  2. Daar ben ik het met je eens Alisa hulpmiddelen zouden voor iedereen inderdaad betaalbaar en toegankelijk moeten zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.