0

Hulpmiddelen bij Gladheid

hulpmiddelen gladheid

De herfst en winter staan voor de deur, dit betekent dat de dagen korter worden, de kou zijn intrede maakt en de straten en stoepen onveilig worden door sneeuw, ijzel en ijs. Tijdens deze periode komt een bovengemiddeld aantal mensen bij eerste hulp, met botbreuken, kneuzingen en heupfracturen. Voornamelijk ouderen zijn hiervoor kwetsbaar, daarnaast duurt ook de revalidatie periode langer. Goed voorbereid naar buiten gaan met hulpmiddelen bij gladheid kan dus veel ellende voorkomen.

Hulpmiddelen bij Gladheid

Strooizout; Veel gemeentes delen in de winter gratis strooizout uit. Het beste effect verkrijgt u door direct na het vallen van de sneeuw te strooien. Indien de sneeuw al is vastgelopen is het beter om zand te strooien, het zand zorgt voor een stroef oppervlak.

Krukken opzetstuk voor sneeuw : De krukken Opzetstukken voor in de sneeuw, zorgen met 5 spikes voor een grotere stabiliteit in de sneeuw of op ijs.

Schoenspikes : De schoenspikes passen op alle schoenen en geven een goede grip in de winter. De spikes geven uw schoenen extra grip op een gladde ondergrond, bijvoorbeeld sneeuw of ijs.

YAKTRAX; een sneeuwketting voor de schoen.

Ice Strap Schoenband: Een band die over de schoen wordt geschoven, de spikes aan de onderzijde zorgen ervoor dat u grip heeft op ijs en sneeuw.

Wandelstok opzetstuk voor ijs en sneeuw: Het wandelstok opzetstuk, zorgt met 1 of 5 spikes voor een grotere stabiliteit in de sneeuw of op ijs.

Internet

U kunt handig vanuit huis via internet de producten bij ons bestellen en thuis laten bezorgen. Zodat u niet eerst de deur uit moet om deze Hulpmiddelen bij Gladheid te kopen. Daarnaast hebben wij ook een overzicht van andere handige winterhulpmiddelen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.