0

Handige Zomer Hulpmiddelen om onbezorgd te genieten

zomer hulpmiddelenHet zonnetje schijnt en voor vandaag en morgen zijn er hoge temperaturen voorspeld. Hartstikke fijn natuurlijk om na enkel dagen van wisselvallig weer eindelijk weer van de zon te kunnen genieten. Bent u van plan er vandaag of morgen op uit te trekken? Houdt u dan ook rekening met de risico’s. Want met dit weer liggen uitdroging en verbranding op de loer. Dus smeer u goed in, zoek regelmatig de schaduw op, beperkt intensieve inspanning en boven alles, drink voldoende. Het liefst 2 – 2,5 liter per dag. Dan kunt u op een comfortabele en verantwoorde manier van de zon genieten.

Ook bij Orthoor genieten we volop van de zon. Want het zonnetje maakt vrolijk en inspireert ons. Uit deze inspiratie is de volgende lijst met handige zomer hulpmiddelen voortgekomen.

Overzicht Handige Zomer Hulpmiddelen

ijsjeshouder

Ijsjeshouder

De ijsjeshouder helpt kinderen bij het eten van hun ijsje zonder te knoeien op bijvoorbeeld hun kleding. Daarnaast is de houder ook geschikt voor volwassenen die moeite hebben met het vasthouden van ijsjes of vaak knoeien.

rolstoelhandschoenen zomer

Zomer Rolstoelhandschoenen

Rolstoelhandschoenen Zomer van Revara Sports met half open duim en half open vingers en een handige Klittenband-sluiting.

 

steunkousen zomer

Zomer steunkousen

De Gilofa 2000 Light Reiskousen Steunkousen zijn zeer geschikt als zomer steunkousen door het dunne comfortabele materiaal. Ook tijdens het reizen zijn  de steunkousen zeer geschikt, ter preventie en vermindering van opgezwollen benen en dikke enkels.

sunbed cool zomer inlegzool

Zomer Inlegzolen

Warme en vermoeide voeten behoren tot het verleden. De combinatie van het anatomische voetbed en de nieuw ontwikkelde high-tech zomer inlegzool maken van de Sunbed Cool de ideale zomer inlegzool

 

 

 

rolstoel rollator paraplu parasol

Paraplu / Parasol

Paraplu voor bevestiging aan de rolstoel of rollator. Beschermt gebruikers tegen de regen en de zon.

 

Onderdeel van de zomer is vaak ook een fijne vakantie waarvoor een reis gemaakt dient te worden. Ook daarvoor hebben wij een handig overzicht met hulpmiddelen voor op reis en hulpmiddelen tijdens de vakantie.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.