Sigvaris

sigvaris logo

OVER SIGVARIS

SIGVARIS WIL DE BESTE COMPRESSIE HULPMIDDELEN VOOR MENSEN ONTWIKKELEN.

Elk individu moet zich goed voelen. Elke dag. Daar richt SIGVARIS zich daar al meer dan 150 jaar op.
Het portfolio is gebaseerd op merken die gericht zijn op verschillende behoeften en indicaties. Enerzijds willen zij patiënten met veneuze aandoeningen, lymfoedeem en lipoedeem helpen om hun leven zo vrij mogelijk te leven. Anderzijds moeten de positieve effecten van compressietherapie in het dagelijks leven, op het werk en tijdens reizen ook toegankelijk zijn voor degenen die bewust voor een gezonde levensstijl kiezen.

Omdat SIGVARIS zich inzet voor de ontwikkeling van relevante medische oplossingen, blijven zij innoveren om ervoor te zorgen dat haar partners in de gezondheidszorg een belangrijke bijdrage kunnen blijven leveren aan de verbetering van de levenskwaliteit van hun patiënten.
Kwaliteit „made in Switzerland“ is belangrijk voor SIGVARIS. Zij zijn dan ook bijzonder trots op hun productiefaciliteit in St. Gallen.

WAAROM SIGVARIS?

Het WELL BEING assortiment steunkousen van SIGVARIS is volledig gewijd aan het welzijn van uw benen en biedt verlichting bij veneuze klachten, een betere gezondheid van uw benen en een aantrekkelijker uiterlijk. Daarnaast heeft Sigvaris verschillende kousen aantrekhulpen om het aan- en uitrekken van compressie hulpmiddelen makkelijker te maken.

Een zwaar gevoel, zwelling en pijn in de benen kunnen de eerste tekenen zijn van een chronische veneuze aandoening. Deze symptomen zijn vooral merkbaar bij langdurig zitten of staan, en ze nemen toe in de loop van de dag of bij hogere buitentemperaturen.

VOOR MEER VERLICHTING

De preventieproducten uit het WELL BEING assortiment van SIGVARIS GROUP verlichten merkbaar de veneuze klachten zoals zware en vermoeide benen of gezwollen voeten, en zijn geschikt voor mensen die de gezondheid van hun benen positief willen beïnvloeden.

WE ARE DEDICATED TO HELPING PEOPLE FEEL THEIR BEST. EVERY DAY.