Handgreep D

De ergonomische handgreep D vermindert overbelasting en vermoeidheid, kan aangebracht worden op gereedschap met een ronde steel zoals schoppen, schoffels, bezems, sneeuwruimers en zwabbers.
Speciale prijs € 28,95 Normale prijs € 35,00

Kunnen we u ergens bij helpen?
Onze hulpmiddelen experts staan voor u klaar!

Bel ons
0416 - 377 085
Mail ons
info@orthocor.nl
De D handgreep is een hulpmiddel dat het werken met verschillende gereedschappen vereenvoudigd en het werk minder vermoeiend maakt. Het D-model dient halverwege de steel te worden bevestigd, waardoor een hefboomwerking voor de voorste hand ontstaat. De handgreep zorgt dat u rechtop blijft staan, dit vermindert overbelasting van de rug en schouders, waardoor klachten kunnen worden verminderd of voorkomen. De handgreep kan aangebracht worden op gereedschappen met een ronde steel zoals schoppen, schoffels, bezems, sneeuwruimers, zwabbers en andere huishoudelijke hulpmiddelen. De handgreep kan op stelen met een diameter van 19 mm tot 44 mm bevestigd worden.

Er is ook een T handgreep dit dient aan het bovenste deel van de steel te worden bevestigd, waardoor men meer kracht kan zetten bij duw- en trekbewegingen. De twee handgrepen kunnen ook als combinatie worden gebruikt.

Specificaties
Geschikt voor steeldiameters: 19 - 44 mm
Gewicht: 159 gr
0
Rating:
0% of 100
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak een account aan.
Vaak samen gekocht