• Home
  • Automatische Prullenbak Sensor

Automatische Prullenbak Sensor

Automatische Prullenbak Sensor opent vanzelf zijn deksel wanneer u binnen het bereik komt van de sensor en wanneer u klaar bent sluit deze ook weer vanzelf.
Speciale prijs € 110,00 Normale prijs € 130,00

Kunnen we u ergens bij helpen?
Onze hulpmiddelen experts staan voor u klaar!

Bel ons
0416 - 377 085
Mail ons
info@orthocor.nl
Automatische Prullenbak Sensor -Deze prachtig vormgegeven afvalverzamelaars zijn voorzien van de meest innovatieve sensor techniek en vervaardigd uit hoogwaardig en duurzaam roestvrij staal. De advalbakken zijn voorzien van een exclusief 'Touch Free Sensor System' dat pedalen en andere onhygienische handelingen overbodig maakt. De prulllenbak opent vanzelf zijn deksel wanneer u binnen het bereik komt van de sensor en wanneer u klaar bent sluit deze ook weer vanzelf.

Makkelijker en hygienischer kan het niet!

Doordat de deksel niet meer met de hand geopend hoeft te worden zijn de sensor afvalverzamelaars ook uitstekend geschikt voor plaatsen met strenge hygiënevoorschriften, zoals: ziekenhuizen, verzorghuizen en tandartspraktijken.

Het unieke van de prullenbak is dat deze de mogelijkheid biedt om naast de sensor de deksel ook handmatig te bedienen. Wanneer u op de 'Open'-toets drukt opent de deksel en blijft zolang geopend totdat u op de 'Close'-toets drukt. Hierdoor kunt u gedurende langere tijd uw afval weggooien zonder voortdurend de deksel te openen en te sluiten.

De interessant geprijsde Automatische Prullenbak Sensor is verkrijgbaar in 2 verschillende uitvoeringen:
32 liter in RVS
42 liter in RVS

utomatische Prullenbak specificaties

De prullenbak wordt compleet met 4 batterijen geleverd.
Schrijf uw eigen review
Alleen klanten met een account kunnen reviews plaatsen. U kunt, inloggen of een account aanmaken